Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Registreerimine noorte MM-ile ja EM-ile

osavõtusoovide tabel

Eesti noorte 2022.a. MV-de 1.-6. kohad (pdf)

juhendid (pdf):

U14, U16 ja U18 noorte MM (5.-17.09 Mamaia, Rumeenia) 

U8, U10 ja U12 noorte MM (15.-28.09 Batumi, Gruusia)

U8-U18 noorte EM (5.-15.11 Antalya, Türgi)

Eesti noorte 2022.a. meistrivõistluste üldjuhend

Alanud on registreerimine 2022. aasta noorte maailmameistrivõistlustele ja Euroopa meistrivõistlustele. Registreerimine toimub läbi Eesti Maleliidu. Palume Eesti noorte meistrivõistlustel 1.-6. koha saavutanutel anda oma osalemissoovist teada e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. järgmisteks kuupäevadeks: esikoha saavutanud 28. juuniks, teise koha saavutanud 1. juuliks, 3.-6. koha saavutanud 2. juuliks.

Kohasaajad, kellelt ootame tagasisidet on toodud ülalolevas failis.

Vastavalt Eesti noorte meistrivõistluste üldjuhendile annab kõigis vanuseklassides esimese koha saavutamine õiguse osa võtta noorte MM-võistlustest, teise koha saavutamine annab õiguse noorte EM-võistlustest osavõtuks, kusjuures tšempionil on õigus valikuks, millisel tiitlivõistlusel esineda.

NB! Vastavalt Spordiseaduse §-le 8 on rahvusvahelistel tiitlivõistlustel Eesti rahvuskoondise koosseisus või individuaalselt õigus esineda Eesti kodanikel ja Eestis elavatel alla 18-aastastel alaealistel, kellel ei ole mõne muu riigi kodakondsust.

Osavõtu ja majutuse eest tasumine toimub järgmiselt:

U8, U10 ja U12 MM-i osalustasud ja majutuse tasud ning delegatsioonipersonali tasu 100€ osaleja kohta tuleb tasuda 2. juuliks EML kontole

U14, U16 ja U18 MM-i osalustasud ja vähemalt 30% majutuse tasudest ning delegatsioonipersonali tasu 100€ osaleja kohta tuleb tasuda 2. juuliks EML kontole.

Noorte EM-i 50% osalustasudest, majutuse ning transfeeri tasudest ning delegatsioonipersonali tasu 100€ osaleja kohta tuleb tasuda 28. augustiks EML kontole.

Noorte MM-il ja EM-il on kõik delegatsiooni liikmed kohustatud elama korraldaja kinnitatud ametlikus hotellis.