Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Registreerimine 2023. aasta juuniorite kiir- ja välkmale maailmameistrivõistlustele

võistluse koduleht | juhend (pdf) | registreerimisvorm

põhimängijana osalemise küsimustik

Avatud on registreerimine 2023. aasta juuniorite kiir- ja välkmale maailmameistrivõistlustele, mis toimuvad 9.-16. oktoobril Itaalias Sardiinias. Võistlused korraldatakse esmakordselt, osaleda võivad kõik huvilised sünniaastaga 2003 ja hiljem.

Registreerimine toimub läbi Maleliidu, osalussoovi korral palume 25. augustiks 2023 täita registreerimisvorm. Korraldajatelt saadud kinnituse järel esitab Eesti Maleliit mängijatele/saatjale arved osavõtumaksu ja majutuse kohta, mis tuleb tasuda hiljemalt 8. septembriks. Iga osaleja (mängija/saatja) kohta on turniiri osavõtumaks 100€ ning lisaks mängija kohta FIDE osavõtumaks 70€ (kiir- ja välkmale kumbki 35€). Majutuse hinnad sõltuvad hotelli valikust (kõik osalejad peavad ööbima ühes juhendis välja toodud ametlikest hotellidest)

NB! Kiiremal registreerimisel katavad korraldajad turniiri raames iga riigi ühe open ja ühe neidude kategooria põhimängija elamiskulud. Põhimängijana osalemise märkimiseks palume täita vastav lühike küsimustik.

Lisainfo: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..