Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

2024. aasta juunioride maailmameistrivõistlustele registreerimise info

info FIDE kodulehel | juhend (pdf)

2024. aasta juuniorite maailmameistrivõistlused toimuvad 1.-14. juunil Indias, Gandhinagaris.

Vastavalt Eesti Maleliidu 2024.a. noortekoondise juhendile saavad U20 ja U20 neidude Eesti meistrivõistlustel esikoha saavutanud maletajad õiguse esindada Eestit põhimängijana vastavalt juunioride open ja neidude maailmameistrivõistlustel. Kui Eesti U20 meistrivõistluste 1. kohale tulnud noor loobub õigusest esindada Eestit põhimängijana U20 maailmameistrivõistlustel, läheb see õigus vastavalt 2. ja 3. koha saanud maletajale. Kui ka 2.-3. koht loobuvad rahvusvahelisel tiitlivõistlusel põhimängijana osalemise õigusest, kuid osalemisest on huvitatud teised, mitte esikolme tulnud U20 noormaletajad, määrab Eesti Maleliidu juhatus põhimängija sportlike tulemuste alusel.

Iga alaliidu kahele põhimängijale (1 open ja 1 neidude kategoorias) katavad korraldajad võistluse vältel tasuta elamise ja toitlustuse. Eesti Maleliit kataks põhimängijate organisatoorse osalustasu ja võimalusel ka FIDE osalustasu.

NB! FIDE pikendas registreerimistähtaega 10. maini. Praegu on vaba koht nii U20 open kui U20 neidude Eesti põhimängijale.

Üleskutse: U20 open või U20 neidude MM-il Eesti põhimängijana osalussoovi korral palume ühendust võtta e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. hiljemalt 7. mail.