Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

2009. aasta Eesti noorte meistrid on selgunud

22.-24. mail toimusid Otepääl Veski Spordibaasis kuni 10-aastaste neidude ja noormeeste Eesti MV-d. Noormeeste arvestuses tuli võitjaks Kirill Chukavin, kes täna on veel 6-aastane. Neidude konkurentsis saavutas esikoha Mai Narva.

Kokku toimusid käesoleval aastal Eesti noorte individuaalsed meistrivõistlused kuues erinevas vanuseklassis (kuni 8-; 10-; 12-; 14-; 16- ja 18-aastased) noormeestele ja neidudele ning juunioride vanuseklassis noormeestele. Erinevate vanuseastmete Eesti MV-te tulemused leiate [ siit ]. Klubide arvestuses on toodud pingerida eelkõige kõrgemate medalite arvu järgi ning jäejestus on [ siin ]. Juba uude kooliaastasse jäävad noorte võistkondlikud meistrivõistlused. Suur tänu kõigile klubidele ja organisaatoritele, kes olid nõu ja jõuga abiks, et käesoleva aasta meistrivõistlused said edukalt läbi viidud.

Käesoleva aasta Eesti meistritel ja teise koha saavutanud noortel on õigus esindada Eestit ametlike võistlejatena MM- või EM-võistlustel. Eesti MV-l kolmanda kuni viienda koha saavutanud maletajad saavad osaleda rahvusvahelistel tiitlivõistlustel täiendavate võistlejatena. Noorte MM-võistlused toimuvad Antalyas (Türgi) 11.-23. novembril. EM-võistlused viiakse läbi Fermos (Itaalia) 20. august kuni 10. september. Samuti korraldatakse Suboticas (Serbia) 7.-13. juulil noorte Euroopa meistrivõistlused kiir- ja välkmales. Just sellel võistlusel saavutas 2008. aastal A. Volodin esikoha ning T. Narva oli kolmas.

Edu meie parematele noortele rahvusvahelistel tiitlivõistlustel!