Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

2015.a kalenderplaani täiendusi ootame 29. detsembriks

kalenderplaani projekt

Ootame klubide ja võistluste korraldajate tagasisidet ning sooviavaldusi võistluste korralduse osas (eelkõige erinevad Eesti MV-d), mis on EML-i kalendris, kuid millele ei ole märgitud veel kohta ja/või korraldajat. Lisaks ootame ettepanekuid teie poolt korraldatavate võistluste osas, mida soovite lülitada maleliidu kalenderplaani. Tagasisidet ootame hiljemalt  29. detsembriks k.a. EML-i e-posti aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

2015.a kalenderplaani koostamisel on järgitud järgmisi põhimõtteid:
1) EML-i kalenderplaani lülitatakse ainult need võistlused, mille puhul võistluste korraldaja kinnitab, et võistlustel järgitakse Eesti Maleliidu litsentsireegleid, võistlusjuhendid ja tulemused saadetakse EML-le korrektselt ning võistlustulemuste alusel arvestatakse Eesti kiir- või tavamale reitinguid.
2) Kui võistlus ei ole lülitatud EML-i kalenderplaani, siis EML-l ei ole kohustust avaldada võistlusjuhendit ja võistlustulemusi kodulehel;
3) Võimalik on esitada ka kalenderplaanis mitteolevate võistluste tulemused reitingute arvestusse, järgides seejuures kehtivaid litsentsireegleid.