Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Kuni 8-aastaste neidude ja noormeeste Eesti meistrivõistlused

7.-9. märtsil 2008.a. toimuvad Tallinnas (P.Kerese Malemajas) Eesti kuni 8-aastaste neidude ja noormeeste meistrivõistlused males.

Võistluste korraldusel juhindutakse 2008.a. Eesti noorte MV-te üldjuhendist. Võistlustel võivad osaleda kõik soovijad, kes on sündinud 2000.a või hiljem ning kes on meistrivõistlustele nõuetekohaselt registreerunud. Võistlusteks on nõutav kirjalik eelregistreerimine hiljemalt 1.märtsiks k.a. EML faksil: 6313224 või E-postil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. (võistleja ees- ja perenimi, sünniaeg, klubi ja võimalusel reiting). Eelregistreerunud võistlejad peavad olema võistluspaigas 7.märtsil hiljemalt kell 14.00 (esimene voor algab kell 15.00).

Kõik Eesti MV-l osalevad lapsed peavad omama kehtivat EML litsentsi. Võistlustel on nõutav partiide üleskirjutamine. Võistluste tehnilise korralduse eest vastutab K.Külaotsa Malekool (tegevjuht Tanel Raig, tel. 5134004). Võistluste peakohtunik on Tõnu Truus (B-litsents).