Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Pärnu Kutsub 2017 maleturniir

juhend

Augustiunetus on Pärnusse toonud kogukondliku tänavafestivali kultuuri koos ohtrate kohtumiste ja mõnusalt olemise/tegutsemise aladega. Tuletades meelde, et pärnakas olla on tore! 12. augustil alustab Pärnu Ühisgümnaasiumi vilistlaskogu traditsioonide ellukutsumisega, mis tuletab meelde säravaid pärnakaid! Alustame Paul Keresest! Eesti sajandi parimaks sportlaseks valitud malesuurmeister õppis Pärnu Ühisgümnaasiumis, toonase nimega Pärnu Linna Poeglaste Gümnaasiumis, mis asus hoones, kus täna tegutseb Kuninga Tänava Põhikool.

Turniiril võivad osaleda kõik malehuvilised, kes ei oma ega ole varasemalt omanud males reitingut ja/või kõrget spordijärku. Mängijate lõpliku koosseisu turniirile kinnitab korraldustoimkond koos peakohtunikuga. Kuna osalema lubatakse kuni 20 mängijat, siis on soovitav eelnev registreerimine e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. Võistlus algab Pärnu Kuninga Tänava Põhikoolis 12. augustil kell 11.00.

I koha auhind on külaskäik Brüsselisse Kaja Kallase kutsel kahele (reis toimub 7.-8.12.2017 ja paketi sees on lennupiletid edasi - tagasi, majutus hotellis koos hommikusöögiga, transfeer lennujaamast ja lennujaama ning üks toidukord, kas ōhtu- vōi lōunasöök (sōltub programmist).

Maleturniiri idee autor on Pärnu Ühisgümnaasiumi Vilistlaskogu ning maleturniiri viib läbi sponsorite toel Eesti Maleliit.