Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

7. Tallinna Maleklubi kiirturniiride sari "Kevad 2021"

juhend (pdf)

24. jaanuaril 2021 alustab Tallinna Maleklubi seitsmendat aastat üle-eestilist kiirturniiride sarja "KEVAD 2021". Sarja kuulub üheksa etappi, millest viis on planeeritud toimuma Paul Kerese Malemajas, kolm mõttemängude portaalis Vint.ee ja üks etapp Madsa spordibaasis Käärikul. Kui mingitel põhjustel ei ole võimalik korraldada võistlusi Paul Kerese Malemajas, siis asendatakse need online-etappidega.

Sarjas võivad osaleda kõik soovijad 3 vanuserühmas: kõik soovijad, sh täiskasvanud, noored, veteranid – A-turniir; sünniaasta 2007 ja nooremad (U14) – B-turniir; sünniaasta 2011 ja nooremad (U10) – C-turniir. Koondarvestuse auhinnad on kõikides vanusegruppides rahalised ning auhinnafond kokku on 1200 eurot.

Sarja esimene etapp toimub 24. jaanuaril mõttemängude portaalis Vint.ee. Eelregistreerimine 23. jaanuaril kuni kell 19. Lisainfo on toodud võistlusjuhendis.

2020. aasta sügissarja parimate auhinnad saavad noored kätte treeneritelt/klubidest õppeveerandi alguses, mil hakkavad toimuma ka kontaktsed treeningud.