Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Seenioride malemaja välkturniiride sarja sügishooaja lõpptulemused

koondtabel (pdf)

Arvestades koroonaviiruse jätkuvat laialdast levikut ja sellest tingitud võistluste korraldamise piiranguid kuulutatakse lõppenuks seenioride malemaja välkturniiride sarja sügishooaeg. Sarjas toimus septembrist kuni detsembrini 14 etappi 16st, viimased kaks etappi jäid detsembrikuus piirangute tõttu mängimata ja need loodeti võimalusel järgi mängida jaanuaris 2021.a., kuid ka see osutus võimatuks ja jätkuvate piirangute olukorras on otstarbekas sarja lõpetamine.

Sarja parematele maksab Eesti Maleliit välja erinevate vanuseklasside koondauhinnad võistlusjuhendi kohaselt. Palume auhinnasaajatel teatada oma isikukood ja pangakonto number e-kirjaga See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefoni teel 53496452 (Margus Sööt).

Koondauhinnad lähevad jagamisele järgmiselt:
65+ vanuseklass I koht – Sergei Neff
65+ vanuseklass II koht – Tatjana Fomina
65+ vanuseklass III koht – Vjatšeslav Garber
65+ vanuseklass IV koht – Aleksandr Petrov
50+ vanuseklass I koht – Priit Paabo
80+ vanuseklass I koht – Leo Teemäe

Arvestades, et ükski maletaja ei saa üle ühe auhinna, siis enim osavõistlusi kaasa mänginud maletaja auhinna jagavad omavahel Stepan Ivanov, Riho Kõusaar, Pjotr Nikitin.

Malemaja välkturniiride sarja seenioridele korraldavad Eesti Maleliit ja Paul Kerese malemaja koostöös, peasponsor on Rahva Raamat www.rahvaraamat.ee.