Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Treenerite veebipõhised spordipsühholoogia koolitused mais 2021

Maikuus algab kaks spordipsühholoogia veebipõhist koolitust: "Treeneri läbipõlemise ennetamine" ja "Treeneri tee distsipliinini: ennetavad ja korrigeerivad strateegiad aktiivse õppimise teenistuses". Kursused toimuvad Tartu Ülikooli Moodle keskkonnas. Täpsem info on toodud allpool.

Treeneri läbipõlemise ennetamine, 05.05-31.05.2021

Reaalajas veebiseminarid toimuvad: 12., 19., 26. mai kell 10.00 - 11.30

Koolituse eesmärk on valmistada treenereid ette enda erialase töö emotsionaalsest ja füüsilisest pingest tuleneva läbipõlemise riski vähendamiseks. Videoloengutes antakse ülevaade psühholoogilise läbipõlemise ohumärkidest, tunnustest ja ennetamise põhimõtetest ning võimalustest. Veebiseminarid pakuvad treeneritele nõuandeid ja juhtnööre enda psühholoogilise läbipõlemise ennetamiseks. Osalejad koostavad endale plaani läbipõlemise ennetamiseks treeneritöös.

Läbiviija: Aave Hannus

Info ja registreerumine: https://www.is.ut.ee/pls/ois/tere.tulemast?viit=4776193

Treeneri tee distsipliinini: ennetavad ja korrigeerivad strateegiad aktiivse õppimise teenistuses, 28.05-20.06.2021

Reaalajas veebiseminarid toimuvad 2., 9., 16. juunil kell 9:30-11:00

Õpilaste distsiplineerimine on paljude treenerite jaoks üks ebameeldivamaid aspekte treeneritöö juures. Kursus annab ülevaade õpilaste käitumise kujundamise strateegiatest, mis aitavad ennetada ebasoovitavat käitumist ning toetavad tõhusat õpetamist ja õppimist. Videoloengud annavad ülevaate ennetavatest ja korrigeerivatest strateegiatest, mida kasutada selleks, et suunata õpilaste tähelepanu ja õppimist. Töötoas saab omandada praktilisi võtteid, mille abil luua tingimused keskendunud ja aktiivseks õppimiseks. Lisaks käsitletakse korrigeerivaid strateegiaid ebasoovitavale käitumisele reageerimisel.

Läbiviija: Aave Hannus

Info ja registreerumine: https://www.is.ut.ee/pls/ois/tere.tulemast?viit=4776194