Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Eesti sportlaste ja treenerite vaimse tervise uuring

küsimustik treeneritele | küsimustik sportlastele (vähemalt 18-aastased)

Lugupeetud treenerid ja sportlased!

Edastame info Tallinna Ülikooli teadlaste poolt läbiviidava Eesti sportlaste ja treenerite vaimse tervise teemalise uuringu kohta. Uuringu eesmärk on kaardistada erinevaid tahke sportlaste ja treenerite vaimses tervises. Uuringu tulemused annaksid väärtusliku sisendi algatamaks süsteemseid praktilisi samme vaimse tervise toetamiseks spordis. Seega on just sportlaste ja treenerite kogemused, arvamused suure olulisusega, sest olete igapäevaselt Eesti spordi valdkonnaga seotud.

Uuringus osalemine on vabatahtlik. Kõik Teiega seotud andmed on konfidentsiaalsed ja neid väljastatakse uuringus osalevatele teadlastele ainult anonüümsel kujul (ilma e-maili ja IP aadressideta). Küsimustiku täitmine võtab aega umbes 20 minutit ning sellele  saab vastata kuni 15.12.2021.

Uuringuga seonduvate korralduslike ja uuringu ülesehitust puudutavate küsimuste korral saate täiendavat informatsiooni: Kristel Kiens, spordipsühholoogia konsultant, psühholoogia doktorant; email: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..