Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Eesti Maleliidu 2025. aasta kalenderplaani projekt

kalenderplaani projekt (pdf)

Valminud on Eesti Maleliidu 2025.a kalenderplaani projekt. Kalendris on toodud ära Eesti meistrivõistluste, rahvusvaheliste tiitlivõistluste ning traditsiooniliselt igal aastal samal ajal toimuvate Eesti võistluste kuupäevad. Eraldi on tähistatud võistlused, mille toimumise aja korraldajad praeguseks on juba kinnitanud.

Planeeritud muutused Eesti meistrivõistluste korralduses:

- Eesti noorte tavamale meistrivõistluste turniirid toimuvad korraga kolmes vanusekategoorias kahel perioodil (25.-28.02. Narvas ning 12.-15.04. Tallinnas).

- Eesti noorte ja täiskasvanute välkmale meistrivõistlused toimuvad eraldi nädalatel. Noorte MV toimub neljapäeval, 2. juulil, täiskasvanute MV 12. juulil (laupäev).

- Lisaks U14 võistkondlikele kiirmale meistrivõistlustele viiakse samal ajal läbi U10 kiirmale võistkondlikud meistrivõistlused kiirmales.

Palume maleklubidel, korraldajatel ja treeneritel edastada ettepanekud kalendri täiendamiseks/muutmiseks, samuti info veel kinnitamata võistluste toimumisaegade kohta hiljemalt  29. oktoobriks e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..