Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Eesti MV-d 10-a. noormeestele ja neidudele

Kuni 10-aastaste Eesti noorte meistrivõistlused viiakse läbi 23.-25.mail Põlvas. Eesti meistrivõistlused toimuvad Põlva päevade ürituste programmis ning võistluste korraldust toetab Põlva Linnavalitsus. Võistlused viiakse läbi Põlva Kultuuri – ja Huvikeskuses (aadress: Kesk 15). Võistlejate osalemise kinnitamine võistluspaigas eelregistreerumise alusel 23.mail kuni kell 14.00 (hilinejaid võistlema ei lubata). Võistluste avamine ja esimene voor samas kell 15.00. Vastavalt võistlusjuhendile mängitakse ðveitsi süsteemis 7 vooru (23.mail -I ja II voor; 24.mail - III, IV ja V voor; 25.mail - VI ja VII voor), orienteeruv lõpetamine 25.mail kell 15.30. Võistlused toimuvad vastavalt noorte MV-te üldjuhendile.

Võistlema lubatakse kõik noored (s.a. 1998 ja nooremad), kes omavad kehtivat tavamale või kiirmale reitingut. Lisamängijate lubamise otsustab EML juhatus, tehes võimalusel erandeid eelkõige maapiirkondades tegutsevate klubide lastele, kus reitingute saavutamine on turniiride vähesuse tõttu väiksem. Võistlejate nimeline eelregistreerimine tuleb teha kirjalikult hiljemalt 19.maiks k.a. EML e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või faksil: 6313224. Seejärel kinnitab ka EML juhatus meistrivõistluste lõplikud koosseisud. Kõik Eesti meistrivõistlustel osalevad mängijad peavad omava EML litsentsi. Võistluste peakohtunik on FA Hendrik Olde (mob. 5142625).

Majutus: majutust on võimalik korraldada Põlva Gümnaasiumi õpilaskodus või Põlva Lasketiirus hostelis (majutuse tellimine nimetatud kohtades H.Olde telefonil). Majutuse hinnad - 100 kr. öö inimese kohta (oma voodipesuga) või 120 kr. öö (ilma oma voodipesuta). Täiendavaid majutusvõimalusi leiate aadressilt: http://www.neti.ee/