Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Eesti maleolümpia koondise peasponsor on OÜ Novaator Invest

[ artikkel Virumaa Teatajas ]

[ artikkel Sportnetis ]

25. septembril allkirjastasid OÜ Novaator Invest esindaja Jürgen Järvik ja EML juhatuse esimees Hendrik Olde sponsorlepingu, mille kohaselt on käesoleva aasta maleolümpia peasponsoriks OÜ Novaator Invest (kaubamärk "CREDITMARKET").

Suuresti tänu sellele lepingule saab jätkuda ka Eesti koondvõistkonna planeeritud ettevalmistus maleolümpiaks eksmaailmameister Aleksandr Halifmani juhendamisel. 2008. aastal sõlmis Eesti Maleliit esmakordselt koostöölepingu maailmatasemel treeneriga, et luua maletajatele head treeningvõimalused enne suurvõistlust ning kindlustada koondis treeneriga ka maleolümpial. Kahjuks oli juba alustatud koostöö katkemise äärel, sest riigi ja riiklike fondide toetus meie tippmaletajatele oli rohkem kui tagasihoidlik.

Lepingu allkirjastamisel ütles Jürgen Järvik: "Loodame, et osutatud tagasihoidlik panus aitab maletajatel olmemuredest üle saada ja Dresdenis väärikalt esineda ning Eestit esindada".

Eesti meeskonna treeninglaager toimub Rakveres 25.-30. septembril. Treeninglaagriga liitub pühapäeval ka koondise "pesamuna" Aleksander Volodin, kes saavutas äsja Montenegros lõppenud Euroopa kuni 18-aastaste noorte meistrivõistlustel 11. koha. Hetkel osaleb Aleksandr Volodin Herceg Novis toimuval Euroopa noorte kiirmale meistrivõistlustel, kus ta on pärast kuuendat vooru 2. kohal 27 võistleja konkurentsis.