Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Maletreenerite erialane koolitus, Tallinn 29.-31.01.

[ koolituse kava ]

29.-31. jaanuaril 2010. a korraldab Eesti Maleliit maletreenerite erialase täiendkoolituse. Koolitus toimub City Hotel Portus konverentsikeskuses (Uus-Sadama 23, Tallinn). Pärast koolituse läbimist saavad osalejad vastava tunnistuse. Koolituse algus 29. jaanuaril kell 14:00.

Koolituse maksumus: EML liikmesklubides töötavatele litsentsita ning I ja II taseme litsentsiga treeneritele 1200 krooni; EML liikmesklubides noortega töötavatele III – V taseme treeneritele on soodustus 75% koolituse maksumusest (koolituse maksumus on 300 krooni). Kõigile teistele on koolituse maksumuseks 1500 krooni. Kui ühest organisatsioonist osaleb koolitusel vähemalt kolm inimest, siis on hinnasoodustus 10%.

Koolitusele palume eelnevalt kirjalikult registreeruda hiljemalt 27. jaanuariks 2010. a. Registreerimisel palume märkida osaleja nimi, organisatsioon ning andmed koolitusel osaleja arve maksja kohta.

Täiendav informatsioon ning küsimused koolituse kohta on oodatud EML e-postil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. (samal aadressil toimub ka registreerimine) ning telefonil 5142625 (Hendrik Olde).

P.S. Soovijatel võimalus majutuseks samas hotellis. Majutuse hind 500 krooni 2-ne tuba koos hommikusöögiga.