Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

EML sõlmis sponsorlepingu BALTIC MODELS OÜ-ga

Baltic Models OÜ ja Eesti Maleliit sõlmisid augusti lõpus sponsorlepingu mahuga 190 tuhat krooni, millega Baltic Models OÜ on EML-i suursponsor 2010.aastal. See toetus annab maleliidule võimaluse realiseerida käesoleval aastal võetud eesmärke ning tagada EML-i stabiilsus.

Loodame, et pärast 21. augustil toimunud erakorralist üldkoosolekut Kultuuriministeeriumi spordivaldkonna asekantsleri poolt välja öeldud lubadus sõlmida Eesti Maleliiduga 2010. a. riigieelarveliste rahade leping, peab paika ning septembris jõuab EML-le ja meilt edasi klubideni ka riigieelarveline noortespordi toetus. Samuti ootame riigieelarvelise tegevtoetuse ülekandmist riigi poolt, sest 2010. aasta esimesed kaheksa kuud on EML tegutsenud suuresti erasektori sponsorvahendite toel.

2010.a. seni suuremad sponsorlepingud on sõlmitud OÜ-ga Novaator Invest (millega kaeti ka kõik 2009.a. tekkinud noortespordi võlgnevused klubide eest), OÜ-ga Merkerson Grupp (käesoleva aasta maleolümpial osalemise projekti suurtoetaja) ning AS-ga Itella Information (2010. a. Eesti meeste ja naiste MV-te peasponsor ning O. Ladva maletegevuse toetus). Samuti on suureks abiks olnud Euroopa Maleliidu võlgnevuse likvideerimisel ja koondiste maleolümpiale lähetamisel Eesti Olümpiakomitee.