Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Mängi lapsega partii malet üks iPad läks loosiga Tiia Peleševile

27. oktoobril toimus P. Kerese Malemajas järjekordne üritus projekti "Mängi lapsega partii malet" raames, kus üksteiselt võtsid mõõtu 32 kohale tulnud paari. Kohal olid lapsed, emad, isad, vanaemad ja vanaisad. Seekord jäid taas peale lapsed tulemusega 39,5 : 24,5, suurendades nii oma edumaad üldskooris. Õige pea saab täis projekti eesmärgiks püstitatud 1000 partiid, sest puudu on veel kümmekond mängu.

 

Malemajas toimus ka esimese iPadi loosimine ning selle õnnelikuks omanikuks sai Tiia Pelešev, kes mängis kodus malepartii tütar Elizabetiga ja saatis meile foto koos tulemusega. Lisaks loositi välja üks elektrooniline malekell DGT 2010, mille omanikuks sai Lee Press.

Mängi lapsega partii malet kestab kuni 2012. aasta lõpuni ning projektis osalemiseks tuleb mängida kodus lapsega kaks partiid malet, teha sündmusest foto ning saata see e-postile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..Teine iPad loositakse välja kõigi osalejate vahe 2013.a. jaanuari esimestel päevadel.

Projekti õnnestumisele aitavad kaasa Hasartmängumaksu Nõukogu, AS Kalev, AS Premia, ELKE Auto AS, Kultuurkapital ning Tallinna Spordi - ja Noorsooamet.

Palju õnne võitjatele!