Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Eesti Maleliidu 2013.a. kalenderplaani projekt

kalenderplaan

Ootame hiljemalt 14. detsembriks k.a. klubide ja võistluste korraldajate sooviavaldusi kalenderplaanis olevate Eesti MV-te läbiviimiseks. Samuti ootame selleks kuupäevaks ettepanekuid teie poolt korraldatavate võistluste kohta, mida soovite lülitada maleliidu kalenderplaani.

Hetkel on kalenderplaani projekti lülitatud rahvusvahelised tiitlivõistlused, Eesti meistrivõistlused ning traditsioonilised võistlused, mille toimumisest on korraldajad EML-i teavitanud.

Käesoelval aastal tekkis mitmeid segadusi võistlusjuhendite avaldamisega EML-i kodulehel ja seda eelkõige võistluste osas, mida korraldajad eelnevalt ei soovinud lülitada EML-i kalenderplaani ning mille tulemuste alusel ei soovitud arvestada Eesti kiirmale reitinguid. Enamuses olid need EMTÜ poolt korraldatud turniiride sarja osavõistlused.

Sellest tulenevalt otsustas EML-i juhatus 2013.a kalenderplaani koostamisel järgida järgmisi põhimõtteid:
1) EML-i kalenderplaani lülitatakse ainult need võistlused, mille puhul võistluste korraldaja kinnitab, et võistlustel järgitakse Eesti Maleliidu litsentsireegleid, võistlusjuhendid ja tulemused saadetakse EML-le korrektselt ning võistlustulemuste alusel arvestatakse Eesti kiir- või tavamale reitinguid.
2) Kui võistlus ei ole lülitatud EML-i kalenderplaani, siis EML-l ei ole kohustust avaldada võistlusjuhendit ja võistlustulemusi kodulehel;
3) Võimalik on esitada ka kalenderplaanis mitteolevate võistluste tulemused reitingute arvestusse, järgides seejuures kehtivaid litsentsireegleid.