Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Ootame vabatahtlikke 84. FIDE Kongressi korraldamise toimkonda!

Eesti Maleliit korraldab 30. septembrist kuni 10. oktoobrini Tallinnas 84. FIDE Kongressi, kuhu tänaseks on registreerunud üle 200 külalise ning esindatud on vähemalt 100 erineva riigi maleföderatsioonid. See on Eesti spordiajaloos esmakordne, et nii laia kandepinnaga spordiala maailma kongressi korraldus on usaldatud Eestile. 84. FIDE Kongress toimub Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses.

FIDE toob oma Ateena ja Elista sekretariaadist Tallinnasse ainult kaks inimest ning kogu ülejäänud asjaajamine ja töö kongressi läbiviimisel on usaldatud meile.

 

Et kongress õnnestuks, peame tagama meie külaliste kõrgel tasemel teeninduse igas valdkonnas. Kongressi korraldamisel on palju erinevaid valdkondi (külaliste vastuvõtt ja transport lennujaamas, majutuse korraldamine hotellis, erinevate FIDE komisjonide töö ettevalmistamine, sünkroontõlge kongressi peaassambleel (inglise-hispaania, inglise-prantsuse, inglise-vene; ja vastupidi), töö sekretariaadis (materjalide komplekteerine ja paljundamine), kultuuriprogramm, ekskursioonid, jne.).

Eesti Maleliit ootab FIDE Kongressi korraldavasse meeskonda vabatahtlikke, kes soovivad abiks olla nii suure spordikongressi läbiviimise õnnestumisel.

Eraldi märgime, et oodatud on kogu perioodiks vähemalt kaks inimest tööle FIDE sekretariaati, kes valdavad inglise keelt ning lisaks hispaania ja/või prantsuse keelt.

Sünkroontõlke vajadus on kongressi peaassambleel 7.-9. oktoobril.

Kui Sinu soov on olla abiks 84. FIDE Kongressi korraldamisel Tallinnas, siis palun võta meiega ühendust enne 31. augustit EML-i e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  Lisainfo telefonil 5251623 (Hendrik Olde).