Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

FIDE kohtunike koolitus 3.-7. oktoober Tallinnas

Tallinnas toimuva 84. FIDE kongressi ajal planeerib Eesti Maleliit korraldada FIDE kohtunike koolituse (FIDE Arbiter). Oleme planeerinud korraldada koolituse kahes grupis - inglise keeles, mida viiks läbi FIDE kohtunike komisjoni esimees Takis Nikolopoulos Kreekast ning vene keeles, mida viiks läbi FIDE kohtunike komisjoni liige Ashot Vardapetyan Armeeniast. Koolitused on planeeritud ajavahemikule 3.-7. oktoober ning loengute aeg oleks eeldatavalt kell 16-20. Koolituse lõpus on võimalik sooritada FA eksam. Kui keegi soovib edaspidi esitada taotluse FA tiitli omistamiseks, siis vastavalt FIDE regulatsioonile on sellise koolituse läbimine ja kutseeksami sooritamine üheks FA tiitli taotlemise tingimuseks.

 

Koolituse maksumuseks on planeeritud Eesti malekohtuniku litsentsi omavatele inimestele 50 eurot ja ülejäänud inimestele 75 eurot, mis sisaldab ka ühekordse eksamitasu FIDE-le (20 eurot).

Palun andke teada oma soovist koolitusel osalemiseks hiljemalt 2. septembriks e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., märkides samas ära, millises grupis soovite koolitusel osaleda. Peale tagasiside saamist, otsustame lõplikult koolituse toimumise.

FIDE leheküljel on olemas näidistena kohtunike koolituse leongute kava ja tingimused.