Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Paul Kerese mälestusfestival 2014

juhend | in english

Eesti Maleliit koostöös toetajate ja sponsoritega korraldab rahvusvahelise Paul Kerese mälestusfestivali. Festivali programmis toimub kaks rahvusvahelist turniiri:
- 10.-16. jaanuar 2014 toimub šveitsi süsteemis Paul Kerese mälestusturniir, kus mängitakse 9 vooru ajakontrolliga 90 minutit partiile + igale käigule lisandub 30 sekundit.
- 3.-6. jaanuar 2014 toimub noorteturniir “Tallinn`2014”. Mängitakse šveitsi süsteemis 7 vooru ning turniir on ka Eesti noorte MV-te valikturniiriks.

Mõlemad võistlused mängitakse FIDE reeglite järgi ning turniirid lähevad FIDE reitingu arvestusse. Võistlused toimuvad planeeritult Paul Kerese Malemajas (Tallinn, Vene 29) ning kõik soovijad on oodatud osalema.

Täiendav info: IO Hendrik Olde (turniiride direktor) telefonil 5251623 või e-postil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. . P.Kerese mälestusturniiri peakohtunik on FA Marek Kolk (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)