Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Eesti Maleliidu 2014.a. kalenderplaani projekt!

kalenderplaan (projekt)

Head klubide esindajad ja võistluste korraldajad – ootame teie sooviavaldusi võistluste korralduse osas (eelkõige erinevad Eesti MV-d), mis on kalendris, kuid millele ei ole märgitud veel kohta ja korraldajat. Samuti ootame ettepanekuid teie poolt korraldatavate võistluste osas, mida soovite lülitada maleliidu kalenderplaani. Tagasisidet ootame hiljemalt 16. detsembriks k.a. EML-i e-posti aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Praegusel juhul on kalenderplaani projekti lülitatud rahvusvahelised tiitlivõistlused, Eesti meistrivõistlused ning traditsioonilised võistlused, mille toimumisest on korraldajad EML-i teavitanud. Kalenderplaan kinnitatakse EML-i juhatuse poolt peale ettepanekute saabumist.

2014.a kalenderplaani koostamisel on järgitud järgmisi põhimõtteid:
1) EML-i kalenderplaani lülitatakse ainult need võistlused, mille puhul võistluste korraldaja kinnitab, et võistlustel järgitakse Eesti Maleliidu litsentsireegleid, võistlusjuhendid ja tulemused saadetakse EML-le korrektselt ning võistlustulemuste alusel arvestatakse Eesti kiir- või tavamale reitinguid.
2) Kui võistlus ei ole lülitatud EML-i kalenderplaani, siis EML-l ei ole kohustust avaldada võistlusjuhendit ja võistlustulemusi kodulehel;
3) Võimalik on esitada ka kalenderplaanis mitteolevate võistluste tulemused reitingute arvestusse, järgides seejuures kehtivaid litsentsireegleid.

Loodame, et 2014. aasta kalenderplaanis saavad kajastatud kõik üle Eesti toimuvad malevõistlused, mis avatud paljudele malehuvilistele ning erinevate vabariiklike võistluste ajad ei kattuks!