Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

P. Kerese mälestusfestival 2014

kiirturniiri juhend | mälestusfestivali juhend

2014. aasta jaanuaris toimub Tallinnas Paul Kerese mälestusfestival - 10.-16. jaanuaril toimub rahvusvaheline turniir tavamales, kus on võimalik täita rahvusvahelisi tiitlinorme (hetkel on turniirile registreerunud üle 10 suurmeistri), 10.-12. jaanuaril toimub 23. rahvusvaheline kiirturniir “Meenutades Paul Kerest” ning 3.-6. jaanuaril toimub rahvusvaheline noorteturniir.

Eesti Maleliit ja Eesti Spordiselts Kalev teevad tihedat koostööd P.Kerese mälestusturniiride korraldamisel, et võimaldada soovijatel osaleda mõlemal rahvusvahelisel turniiril. Eesti Maleliit teeb täienduse “Rahvusvahelise Paul Kerese mälestusturniiri” juhendisse, mille kohaselt võivad 10.-16. jaanuaril toimuva turniiri osalejad esimese kolme vooru jooksul võtta kaks mänguvaba vooru, kus võistlejale arvestatakse turniiritabelisse 0,5 punkti iga mängimata vooru eest. See täiendus annab maletajatele  võimaluse osalemiseks 23. kiirturniiril “Meenutades Paul Kerest”(sh. eelturniiri osalejatele ja põhiturniiri kutsutud külalistele) ja “Paul Kerese mälestusturniiril”, mis toimub tavamales 10.-16. jaanuaril.

“Meenutades Paul Kerest” kiirturniir toimub Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses ning ülejäänud võistlused viiakse läbi P.Kerese Malemajas.

Eesti Maleliidu president Andrei Korobeinik ja ESS Kalev tegevjuht Aleksander Tammert on kokku leppinud ka koostöösks 2015.a Paul Kerese mälestusfestivali korraldamisel ning erineva formaadiga (kiir- ja tavamale) turniirid planeeritakse pikemale perioodile, et võistlused ei kattuks.

Kõik malehuvilised on soovi korral  oodatud osalema mõlemal turniiril!