Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Tulemas on FIDE treenerite koolitus Tallinnas

täpsem info

Eesti Maleliit koostöös FIDEga korraldab 17.-19. jaanuaril 2014. aastal Tallinnas FIDE treenerite koolituse. Koolituse viib lektorina läbi FIDE treeneritekogu esimees Adrian Mikhalchishin (GM, FST) ja koolitus toimub vene keeles. Koolitus on FIDE kalenderplaanis ning koolituse läbimise järel on võimalik sooritada vastav kutseeksam. Käesolev koolitus on aktsepteeritud ka erialase koolitusena EOK treenerikutse (taas)taotlemisel.

Koolitusel osalejate arv on piiratud (20-25 inimest) ja koolituse info on FIDE kodulehel (st. avatud kõikidele huvilistele). Seepärast palume treeneritel esimesel võimalusel registreeruda koolitusele. Info koolituse kohta FIDE leheküljel: http://trainers.fide.com/.

Koolituse maksumuseks (tasumisel enne 29. detsembrit 2013) on 150 eurot, millest FIDE maks on 100 eurot.  Arvestades asjaolu, et koolitus on suhteliselt kallis, siis  EML on omalt poolt abiks vajadusel toetuse otsimisel (pöördumised piirkondliku spordiliidu, KOV, jne. poole), et kõik huvilised saaksid võimaluse koolitusel osalemiseks. FIDE treenerite koolitusel osalemise registreerimiseks ning toetuse otsimise abistamise soovi korral palume ühendust võtta EML-i e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või Hendrik Olde telefonil 5251623.

P.S. Samuti juhime tähelepanu asjaolule, et 2014. aasta esimeses pooles aeguvad paljude maletreenerite EOK treenerikutsed ja EMLi kutsekomisjon korraldab 2014.aasta veebruari alguses järjekordse treenerikutse (taas)taotlemise vooru.

Head treenerid, tuletame meelde, et soodustingimustel registreerumine koolitusele toimub kuni 29. detsembrini 2013.