Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Eesti noortekoondise treeninglaager Saaremaal

Eesti Maleliit korraldab 2014.a noortekoondise treeninglaagri 25.-29. juunil Kuressaares. Laagrisse kutsutakse osalema kõikide vanuseastmete (U8-U18) tugevamad neiud ja noormehed. Vabade kohtade olemasolul on võimalik osaleda laagris ka teistel noormaletajatel.

Treeninglaagris töötavad treeneritena sm Kaido Külaots, rm Monika Tsõganova ja Rainer Raud. Samad treenerid juhendavad Eesti noortekoondist 2014. aasta rahvusvahelistel tiitlivõistlustel.

Laagris osalejad majutatakse Saaremaa Ühisgümnaasiumi õpilaskodus, toitlustamine ja treeningtöö toimub SÜG-s. Laagriga samal ajal toimub SÜG-s 35. Saaremaa noorteturniir (25.-27. juuni) ning 45. Saaremaa karikaturniir (25.-28. juuni), millest on võimalik osa võtta.

Laagri maksumus ja osalemise tingimused.

Laagris on kokku 50 kohta. Majutuse (4 ööd), täistoitlustuse (alates 25.05 lõunasöök kuni 29. juuni lõunasöök) ning treeningtöö kogumaksumus on 175 eurot.

Eesti noortekoondise liikmete laagris osalemise kulud kaetakse 100% ulatuses EML-i vahenditest. Eesti noortekoondisse kuuluvad 2014.a kuue vanuseastme (U8-U18) Eesti noorte MV-l 1.-3. koha saavutanud võistlejad, kes kehtiva Spordiseaduse järgi omavad õigust esindada Eestit rahvusvahelistel tiitlivõistlustel.

Eesti noortekoondise liikmekandidaatidele on laagris osalemise maksumus 130 eurot, mis sisaldab majutust toitlustust ja treeningtööd (noortekoondise liikmekandidaadid kinnitatakse EML-i juhatuse poolt vahetult peale U8 vanuseastme EMV-te lõppu. Üldjuhul kinnitatakse noortekoondise liikmekandidaatideks 2014.a Eesti noorte MV-l 4.-5. koha saavutanud noormaletajad. Lisaks andekad noormaletajad noortekoondise treenerite ettepanekul).

Ülejäänud noormaletajatele on laagri maksumuseks 175 eurot. Laagris on võimalik osaleda vabade kohtade olemasolul. Samuti on oodatud vabade kohtade korral saatjate/treenerite osalemine laagris.

Registreerimine ja info.

Laagris osalemise kinnitust (koondise liikmed) ja sooviavaldusi laagris osalemiseks koondise liikmekandidaatidelt ning teistelt noormaletajatelt ootame kuni 2.06.2014 e-posti aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Täiendava informatsiooni soovi korral palume võtta ühendust e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefonil 5251623 (Hendrik Olde).