Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Loodud sai Eesti meistrite andmebaas!

Marek Kolgi tööna on valmis saanud Eesti meistrite andmebaas, mis asub aadressil: http://www.maleliit.ee/eestimeistrid. Baasi on sisestatud kõikide Eesti meistrivõistluste (tavamale, kiirmale, välkmale) tulemused, kus antakse välja Eesti Maleliidu ametlikud meistrimedalid. Hetkel on sisestatud 2014. aasta meistrivõistluste tulemused ning lisaks üksiktulemustele, annab baas hea ülevaate ka klubide tulemustest ja esindatusest, erinevatest võistlustest (sh. võistlusjuhendid ja tabelid) ning maletajatest, kes ja millal medali võitnud on. Kusjuures on maletajate tutvustamiseks fotod, mis tehtud samuti M.Kolgi fotosilma läbi.

Kui käeolevaks hetkeks on baasis enamasti 2014. aasta tulemused (s.o. siiani lõppenud 36 erineva meistrivõistluse tulemused), siis jooksvalt hakkab see täienema ja loodetavasti juba lähitulevikus jõuavad baasi ka varasemate aastate tulemused.

Lisaks on taas tööle saanud “Tabelite ja tulemuste” baas, mis asub EML-i kodulehe vasakus menüüs. Selle baasi tõrked olid seotud eelkõige EENETis toimunud muudatustest/uuendustest tarkvara osas. Kui te leiate baasis ebatäpsusi, siis palun andke sellest teada e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Suur tänu Marekile Eesti meistrite baasi loomise eest, mis kindlasti leiab malehuviliste seas aktiivset kasutamist!