Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

MALETREENERITE JA -KOHTUNIKE ERIALANE KOOLITUS

koolituse kava

Eesti Maleliit korraldab 10.-12. oktoobril 2014. aastal maletreenerite ja -kohtunike erialase koolituse, mis viiakse läbi Kuremaal, Jõgeva maakonnas. Koolitus toimub Kuremaa Ujulas (http://www.kuremaaujula.ee). Samas korraldas Eesti Maleliit ka 2012. aasta koolituse.

Koolituse mahuks on 25 tundi ning koolituse läbinud inimesed saavad tunnistuse, mida on võimalik arvestada EOK maletreenerite kutse erialase koolitusena.

Koolituse maksumus EML-i liikmesklubide treeneritele, kes omavad kehtivat treenerikutset ja malekohtunike registris olevatele EML-i liikmesklubide inimestele on 69 EURi, mis sisaldab majutust (2-, 3- või 4-kohalises toas, pesemisvõimalusega koridoris), toitlustust (reede õhtusöök kuni pühapäeva lõunasöök), kohvipause, koolitusmaterjale ning sauna ja ujula kasutamist.

Kõigile ülejäänutele on koolituse maksumuseks 94 EURi.

Koolitusel osalemiseks palume registreeruda hiljemalt 6. oktoobriks (st. selleks kuupäevaks peab olema tasutud koolitusel osalemise tasu, mille kohta esitatakse soovi korral arve) EML-i e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Eesti Maleliidu arveldusarve number SEB Pangas on 10052032815007.

Täpsustavad küsimused on oodatud mõistlikel kellaaegadel telefonil 5251623 (Hendrik Olde).

NB! Treeneritel ja kohtunikel, kes saavad olema seotud Euroopa noorte MV-ga Tallinnas, palume koolitusel kindlasti osaleda, sest FIDE malekoodeksis on alates 1. juulist 2014 olulised muudatused, mida rakendatakse ka 12.-17. novembril Tallinnas toimuvatel Euroopa noorte kiir-ja välkmale meistrivõistlustel. Samuti teeme üheskoos kokkuvõtteid noortekoondise tööst 2014. aastal ning paneme paika plaanid noortekoondise paremaks tegevuseks järgmistel aastatel.