Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Tule vabatahtlikuna abiks ja saa osa Euroopa MV-te korraldusest!

Juba järgmisel nädalal algavad Tallinnas Euroopa noorte kiir-ja välkmale meistrivõistlused, kuhu ootame üle 500 osaleja (sh. lapsed, lapsevanemad, treenerid). Euroopa noorte meistrivõistlused kestavad kokku neli päeva (13.-16. november) ja ruumide ettevalmistuseks on meil 12. novembri teine pool päevast. Võistlused toimuvad hotelli Meriton konverentsikeskuses. Kuna nelja päeva jooksul toimub individuaalne ja võistkondlik kiirmale, välkmale, kiirmale superfinaalid ja maleülesannete lahendamise võistlus, siis on ajagraafik tihe ja pingeline. Kohtunike pool võistlustel on kaetud, st. abiks on 19 kohtunikku, kuid kindlasti vajaksime korraldajatena abiks vabatahtlikke, et kogu võistlus hästi läbi viia. Vajame oma meeskonda vähemalt kümmet inimest, kes oleksid abiks võistluste sekretariaadis, võistlusalal korra tagamisel, osalejate toitlustamisel, väliskülaliste vastuvõtul lennujaamas, jne.

Kindlasti saab EM olema meile kõigile huvitav kogemus, sest erinevalt FIDE Kongressi korraldamisest 2013. aastal, on seekord meie külalisteks eelkõige lapsed vanuses 8-18. Kui Sul on võimalik, siis anna endast teada, ole abiks Euroopa noorte meistrivõistluste korraldamisel, saa osa rahvusvahelisest suurvõistlusest ja aita kaasa, et kõik külalised lahkuksid Eestist positiivsete emotsioonidega.

Teie tagasisidet ootame Eesti Maleliidu e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.