Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Mai Narva alistas “Ringvaate” saates antud simultaanil kõik vastased

etv.err.ee

Tänases ETV saates “Ringvaade” andis värske Euroopa neidude malemeister Mai Narva kuuele tuntud inimesele, kelle hobiks on male, simultaani. Mai vastu mängisid Jürgen Veber, Heiti Kender, Rainer Vakra, Andrei Korobeinik, Piret Järvis ja Mihhail Kõlvart, kes kõik pidid tunnistama neiu paremust.

Järgmine malesimultaan meie tugevate noormaletajatega toimub juba 10. novembril Grand Conference & Spa Hotel konverentsikeskuses. Simultaanil saavad osaleda kõik, kes toetavad meie noormaletajaid ja 12. novembril algavaid Euroopa meistrivõistlusi läbi Hooandja keskkonna. Samas toimub ka meie noorte EM-i eelne pressikonverents.

Mitmekordne maailmameister Garry Kasparov ütles EM-i toetuseks antud simultaanil: „Paul Kerese 100. juubel on lähenemas ja see on suursündmus mitte ainult Eesti, vaid terve maailma jaoks. Mina toetan Eesti malet ja mul on hea meel, et viimastel aastatel on male Eestis teinud läbi suure arengu. Osalege simultaanil parimate Eesti noormaletajatega ja andke oma panus Eesti male arengusse!", kutsus malelegend üles videopöördumises, mida saab vaadata Hooandja keskkonnas: http://www.hooandja.ee/projekt/14-euroopa-noorte-kiir-ja-valkmale-meistrivoistlused.