Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Eesti noorte meistrid on selgunud!

tulemused | klubide pingerida

2016. aasta Eesti noorte meistrivõistlused korraldati U8-U20 vanuseastmes tava-, kiir- ja välkmales ning kokku anti välja 32 komplekti medaleid (U20 neidude meistrivõistlustel kolm kuldmedalit). Juba teist aastat korraldasime kiirmale meistrivõistlused Paides, kus üheaegselt toimusid võistlused kõikides vanuseklassides. Võistlemas oli korraga 228 noort, mis on osalejate rekord ühel võistlusel. Eesti meistri särgid andis EML-i president Andrei Korobeinik üle 22. mail Tere Tennisekeskuses toimunud pidulikul üritusel.

Tavamales tulid 2-kordseteks Eesti meistriteks K. Chukavin - U14 ja U16,  M. Olde - U16 ja U20 (mõlemad Tallinna MK) ning M. Narva - U18 ja U20 (SK Reval Sport). Teistes vanuseklassides tulid meistriteks: O. Ladva (T.Truusi MKK) ja A. Sinitsõna (SK Maletäht) – U20; A. Garanin (MK Avesta) – U18; G. Olde (Tallinna MK) – U14; G. A. Pedoson (Vabaettur) ja M. P. Sild (MK Areng) – U12; A. Pedmanson (Tartu Kalev) ja A. Poluektova (SK Maletäht) – U10; A. Rõtšagov (Malekool 64) ja S. Barkaševa – U8.
Klubidest võitsid enim medaleid Tallinna MK – 21, SK Maletäht – 14 ja Tartu Kalev – 11 medalit. Kokku jagus medaleid 15-ne erineva klubi noortele.

Aitäh klubidele, treeneritele ja toetajatele, kes meistrivõistlusi aitasid korraldada. Edu meie noortele rahvusvahelistel tiitlivõistlustel, ees ootavad MM- ja EM-võistlused ning maleolümpia.