Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Paul Keres 100 maleülesannete ja etüüdide lahendamise võistlus

Malelegend Paul Keres koostas üle 200 maleülesande ja etüüdi. Et propageerida maleülesannete lahendamist ning tutvustada malehuvilistele P. Kerese loomingut, siis Eesti Maleliit koostöös Spordiklubiga Diagonaal korraldab 2016. aasta 11. detsembril kell 11.00 Paul Kerese poolt koostatud maleülesannete ja etüüdide lahendamise võistluse.

Võistlused toimuvad kolmes kategoorias:
- kuni reitinguga 1400;
- kuni reitinguga 1800;
- reitinguga üle 1800.

Reitingugrupi arvestuse aluseks on Eesti tavamale reiting, selle puudumisel kiirmale reiting. Kokku antakse lahendamiseks 6 ülesannet, millest osad on etüüdid ning aega lahendamiseks on maksimaalselt 2 tundi. Korraldajate poolt võimaldatakse igale osalejale lahendamiseks malelaud ja malenupud, muud abivahendid ei ole lubatud.

Ülesandeid on võimalik lahendada:
Paul Kerese Malemajas (Vene 29, Tallinn);
Tartu Spordiseltsis Kalev (Turu 8);
Spordiklubis Diagonaal (Järveküla tee 44, Kohtla-Järve);
ESTONIA Resort Hotel & Spa ( A.H. Tammsaare 4a/6, 80010 Pärnu).

Võistlus algab kell 11.00.

Kõikide kategooriate parematele on välja pandud Paul Keres 100 sümboolikaga auhinnad. Et valmistada ette võistluspaik ning tagada vajalik ülesannete hulk, siis palume võimalusel eelnevalt registreerida 10. detsembriks Eesti Maleliidu e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Kõik soovijad lubatakse ülesandeid lahendama.

Ülesanded komplekteeris ning kohtunikuna kontrollib tulemused 1985. aasta Eesti naiste malemeister, kirimale naiste rahvusvaheline suurmeister ning male vanemtreener Svetlana Zainetdinova.

Edu Paul Kerese maleülesannete lahendamisel,

Eesti Maleliit