Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Koolid otsivad maletreenereid!

Eesti Maleliidu poole on pöördunud mitmed koolid seonduvalt sooviga leida laste maleringile juhendaja. Osadele koolidele on maleliidu poolt leitud jooksvalt lahendus, kuid osad sooviavaldused vajavad jätkuvalt lahendamist. Palume huvilistel kontakteeruda otse koolide esindajatega.

Tallinna XXI Kool otsib oma kooli I ja II vahetuse algklasside õpilastele maleringi juhendajat. Kolmapäeviti kell 9:00-13:00 saavad tunnid toimuda üle tee asuvas noortekeskuses, teistel päevadel saab avada ringi alates 14:00 koolimajas. Lisainfo: Maarika Paun, huvijuht, Tallinna XXI Kool, e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ja telefon +372 5280821.

Viimsi Kool (teadmiskeskus Collegium Eruditionis) otsib huvikoolis tegutsevale maleringile uueks õppeaastaks juhendajat, kuna endine juhendaja vahetas töökohta ja uute kohustuste tõttu ei ole tal võimalik Viimsis käia. Maletund on väikese tasu eest üks kord nädalas tund aega. Malendid, kellad on olemas. Malering soovitakse käima panna alates oktoobrikuust. Lisainfo: Peeter Sipelgas e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ja telefon +372 51940219.