Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Maleolümpia koondiste kinnitamine ja saavutusspordi toetuse saajad

Eesti meeste ja naiste meistrivõistluste tulemused

Eesti meistrivõistluste tulemuste põhjal meeste/naiste võistkonda kvalifitseerunud esineliku mängijate ja Eesti Maleliidu juhatuse otsusel, arvestades sportlikke kriteeriume (FIDE reiting, tulemused Eesti meistrivõistlustel, rahvusvahelistel võistlustel), isikuomadusi, motiveeritust jms määrati Eesti koondise viiendaks liikmeks 2021. aasta maleolümpia võistkondade koosseisu ning maleolümpia eelsel perioodil 2020.-2021. aastal saavutusspordi toetuse saajate koosseisu meestest Kirill Chukavin ja naistest Anastassija Sinitsõna. Mõlemad mängijad saavutasid Eesti meistrivõistlustel viienda koha.

Viieliikmeline meeste koondis on Kaido Külaots, Kalle Kiik, Aleksandr Volodin, Andrei Šiškov, Kirill Chukavin ja naiste koondis on Mai Narva, Margareth Olde, Triin Narva, Sofia Blokhin, Anastassija Sinitsõna.

Meeste ja naiste koondiste esimene treeningkogunemine toimub Saaremaal 14.-20. septembrini 2020.a., kus lisaks treeninglaagrile on mängijatel võimalus osaleda Saaremaa malefestivali kiir- ja välkturniiril.