Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

FIDE Online Olympiad 2020, Chess.com 25.07. - 30.08.

koduleht | LIVE (Chess.com) | Chess-Results

Postimees Sport: "Venemaa president Vladimir Putin loodab, et uus tehnoloogiline lahendus lisab ajaloolisele spordialale särtsu juurde"

FIDE Online Olympiad 2020 on võistkondlik kiirmaleturniir, mis toimub 25. juulist 30. augustini maleportaalis Chess.com. Osa võtab 163 riiki, mille kuueliikmelised võistkonnad on viimase maleolümpia meeste ja naiste kombineeritud tulemuste põhjal jagatud viide divisjoni, mis on omakorda jaotatud kümneliikmelisteks alagruppideks

Igas võistkonnas peab olema vähemalt kaks naist, vähemalt üks U20 mängija ja vähemalt üks U20 neiu. Registreerunud võistkondade koosseisus on kokku üle 200 suurmeistri, sealhulgas Ding Liren, Ian Nepomniachtchi, Alexander Grischuk, Levon Aronian, Viswanathan Anand, Wesley So ja Anish Giri.

Eesti võistkond (IM Ilja Siroš, Herman Pedmanson, Karmen Viikmaa, Kertu Karba, FM Aleksei Garanin, Linda Maria Pool, Deniss Andrijaškin (1. varu), Albert Pedmanson (2. varu) ja kapten Georg Abozenko) võistles teise divisjoni C-alagrupis, mille mängud toimusid 14. kuni 16. augustil.

C-alagrupp: 1. Hispaania; 2. Holland; 3. Itaalia; ...; 10. Eesti.