Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

InterContinental ChessKid FIDE Challenge, ChessKid.com 23.01.

ChessKid.com (info ja registreerimislingid)

23. jaanuaril 2021 toimub esimene "InterContinental ChessKid FIDE Challenge", mis on ülemaailmne kõigile kuni 12-aastastele (1. jaanuari 2021 seisuga) lastele avatud online-võistlus. Turniirid toimuvad kahes vanusekategoorias: kuni 8-aastased ning 9- kuni 12-aastased lapsed. Ajaerinevuste mõju vähendamiseks korraldatakse "Ida" võistlus (algab kell 11.00 Eesti aja järgi) ja "Lääne" võistlus (algab kell 19.00 Eesti aja järgi), soovi korral võib mängija osaleda mõlemal.

Auhindade hulka kuuluvad treeningsessioonid tippsuurmeistritega (nende seas eksmaailmameistrid Viswanathan Anand ja Alexandra Kosteniuk). Auhinna võitmise võimalus on kõigil osalejatel, kuid rohkem punkte kogunud ja turniiri lõpuni mänginud võistlejatel on tõenäosus auhind saada suurem.

Registreerimistähtaeg on 20. jaanuar 2021. Kuni 10. jaanuarini registreerunutele on osavõtutasu 25 USA dollarit. Lisaks saavad selleks ajaks registreerunud võistlejad kaasa mängida 16. jaanuaril toimuvatel harjutusturniiridel. Täpsem info on toodud ülaloleval lingil.