Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Registreerimine 2024. aasta Euroopa Liidu U8-U14 meistrivõistlustele

ECU EUYCC juhend (pdf) | Austria EUYCC juhend (pdf)

Austria koduleht

Augustis toimuvad U8-U14 vanuseklassi Euroopa Liidu meistrivõistlused, registreerida saab läbi Eesti Maleliidu. Juba aastaid on toimunud paralleelselt nii Austria Maleliidu poolt korraldatavad (üldjuhul Murecki linnas) kui Euroopa Maleliidu (ECU) egiidi all peetavad võistlused, ajakontrolliks 1h30 + 30s käigule ja kokku 9 vooru. Mõlemale võistlusele saab tänavu igast alaliidust registreerida kokku 4 kutsutud mängijat: 1 poiss või tüdruk U8, U10, U12 ja U14 vanusegrupis. Kutsutud mängijatele + treenerile on korraldajate poolt kaetud tasuta majutus ja hommikusöök, Mureckis ka tasuta lõuna- ja õhtusöök. Omalt poolt tuleks katta osalustasu, reisikulud ja saatja(te) kulud. Lisamängijate arvu osas piirangud puuduvad. Täpsema info leiab võistluste juhenditest.

Euroopa Maleliit (ECU): 22.U8-U14 EUYCC - Rožnov pod Radhoštěm, Tšehhi 4.-13.08.2024
- Eesti delegatsioon: U10 Vitalina Maksimenko, U12 Mark Laur, U14 Nadežda Pritulina (delegatsioonijuht Sergey Titov).

Austria Maleliit: 21. U8-U14 EUYCC - Mureck, Austria 2.-10.08.2024
- Eesti Maleliidu registreerimistähtaeg (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.): 07.06.2024

Üleskutse: palume kõigil võistlus(t)est huvitatud mängijatel / vanematel / treeneritel anda osalussoovist teada hiljemalt ülaltoodud kuupäevadeks. Väga oodatud on ka kogu delegatsiooni komplekteerimise ettepanek mõne konkreetse treeneri poolt, kes saaks mängijatega ka kaasa minna (treenerile on mõlemal võistlusel korraldajate poolt tasuta majutus).

NB! Mitme huvilise korral määratakse kutsutud mängija(d), tuginedes mängija(te) tulemustele vastava vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel, aktiivsele FIDE reitingu järjestusele jmt sportlikele kriteeriumidele.

NB! Vastavalt Spordiseaduse §-le 8 on rahvusvahelistel tiitlivõistlustel Eesti rahvuskoondise koosseisus või individuaalselt õigus esineda Eesti kodanikel ja Eestis elavatel alla 18-aastastel alaealistel, kellel ei ole mõne muu riigi kodakondsust.