Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Oodatud on küsimused Kultuuriministeeriumi asekantsler Tõnu Seilile

9. augustil sai Eesti Maleliidu juhatus kätte I. Nei (P. Kerese MK), O. Gogini (MK Olympic), K. Sanderi (Tartu Ülikooli MK), S. Zainedtinova (SK Diagonaal), I. Krupenski (MTÜ Vabaettur), K. Külaotsa (K. Külaotsa MK), Ü. Laugu (Võru MK), L. Peleðevi (SK Maletäht), M. Tereðtðuki (MK Avesta) ja E. Mitðenko (Lasnamäe NMK) poolt allkirjastatud nõude Eesti Maleliidu erakorralise üldkoosoleku kokkukutsumiseks, mille üheks peamiseks teemaks on praeguse juhatuse tagasikutsumine.

Kahjuks ei ole selle nõude allkirjastanud isikutest ei I. Nei, O. Gogin, I. Krupenski, S. Zainedtinova, K. Külaots, Ü. Lauk, L. Peleðev ega ka M. Tereðtðuk leidnud võimalust osaleda oma klubi esindajana 2009. ja 2010. a. toimunud EML-i korralisel üldkoosolekul, kus kinnitatakse liidu majandusaasta aruanne ning arutatakse kõikide klubide osalusel Eesti malega seotud küsimusi, vaid soovivad juba teist korda kutsuda kokku erakorralise üldkoosoleku vahetult pärast korralist EML-i liikmesklubide koosolekut.

Erakorralise üldkoosoleku kokkukutsumise nõude päevakorras on üheks ettekandjaks Kultuuriministeeriumi spordi asekantsler Tõnu Seil. Kuna EML üldkoosolekule tuleb ametnik, kes otseselt vastutab riigi tasandil spordi korralduse, finantseerimise (sh. alaliitude rahastamise jaotuskava väljatöötamine vastavalt ministri poolt kinnitatud käskkirjale) ning spordialade võrdse kohtlemise eest, siis on mitmed klubid pöördunud juhatuse poole sooviga esitada ka omalt poolt asekantslerile küsimusi.

Et üldkoosoleku aega paremini planeerida ning anda ka T. Seilile küsimuste vastamise ettevalmistuseks aega, siis ootame teie poolt esitatavaid küsimusi EML-i e-posti aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. hiljemalt 19. augustiks k.a., et need siis üldkoosoleku alguses edastada spordi asekantslerile vastamiseks. Samas on ka võimalus esitada küsimusi Tõnu Seilile otse üldkoosolekul.