Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Itella Information AS jätkab Ottomar Ladva malelise tegevuse toetamist

Itella Information AS jätkab Eesti ühe andekama noormaletaja, Ottomar Ladva (pilt: Eesti K-10 MV 2007) malelise tegevuse toetamist. Sarnaselt eelmisele aastale toetab Itella Information AS Ottomari 36 000 eesti krooniga.

2009. a. alustas Itella Information AS Ottomar Ladva malelise ettevalmistustöö toetamist. Firmal on hea meel tõdeda, et eraldatud toetus on läinud igati asja ette ning see on olnud abiks Ottomari maletreeningute korraldamisel.

"Ottomar Ladva on suureks eeskujuks meie noormaletajatele oma pühendunud ja sihipärase tööga maletippude vallutamisel ning Itella Information AS-il on hea meel anda ka oma panus noormehe malelisse tegevusse," ütles Itella Information AS tegevdirektor Ahti Allikas.

"Itella Information AS on Eesti Maleliidu tegemistele juba aastaid kaasa elanud," ütles Eesti Maleliidu juhatuse esimees Hendrik Olde. "Suurt heameelt valmistab, et pikaajaline toetaja ka majanduslikult keerulisemal perioodil leiab firma võimalusi malespordi toetamiseks," lisas Olde.

Lisaks käesoleva aasta kolme erineva vanuseastme (U-18; U-16 ja U-14) Eesti meistritiitlile on viimase aasta jooksul 13-aastane Ottomar suutnud saavutada suurepäraseid tulemusi ka rahvusvahelistel tiitlivõistlustel. 2009. a. tuli Ottomar Euroopa noorte kiir - ja välkmale meistriks U-12 ja U-14 vanuseklassis. Käesoleval aastal saavutas Ottomar Euroopa kuni 14-a. kiirmale MV-l esimese koha, sama vanuseastme Euroopa välkmale MV-l teise koha ning noorte absoluutklassi Euroopa kiirmale MV-l kolmanda koha.

Itella Information AS oli 2010. a. Eesti Maleliidu toetaja ka male Eesti Meistrivõistluste peasponsorina ning 2008. a. "Arved.ee nädalalõputurniiride sari" peasponsorina.