Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Itella Information AS jätkab noormaletaja Ottomar Ladva toetamist.

7.oktoobril allkirjastasid Itella Information AS ja Eesti Maleliit koostöölepingu, mille alusel jätkab firma Eesti ühe edukama noormaletaja, Ottomar Ladva malelise tegevuse toetamist. Itella Information AS toetab Ottomari maletreeningute korraldamist ja võistlustel osalemist 1900 euroga.

„Ottomari sihikindlus seatud eesmärkide saavutamisel on imetlusväärne. Peame väga oluliseks, et sellistel andekatel noortel oleks tagatud võimalus ennast arendada ja proovile panna. Täna on Ottomari edukad tulemused parimaks tõestuseks, et toetus on olnud igati eesmärgipärane,“ ütles Itella Information AS tegevjuht Karl-Eric Schneider.

„Itella Information AS-i toetus on olnud suureks abiks Ottomari senise ettevalmistuse korraldamisel. Eesti Maleliidu jaoks on koostöö jätkumine Itella Information AS-iga oluline, sest see annab kindluse ja paremad võimalused järgmise aasta treening- ja võistluskalendri koostamiseks,“ lisas Eesti Maleliidu juhatuse esimees Hendrik Olde.

Ottomar Ladva on viimase kolme aasta jooksul võitnud Euroopa noorte kiir- ja välkmale meistrivõistlustelt kuus medalit, neist neli kuldset. Itella Information AS alustas Ottomar Ladva toetamist 2009.aastal. Ettevõte oli 2010.aastal Eesti Maleliidu toetaja ka Eesti malemeistrivõistluste peasponsorina ning 2008.aastal  "Arved.ee nädalalõputurniiride sari" peasponsorina.