Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Noormaletajatel algavad rahvusvahelised tiitlivõistlused

Eesti MV tulemused | klubide ülevaade

2012. aasta Eesti erinevate vanuseastmete noorte meistrivõistlused on lõppenud, paremad selgunud ning 14. juulil algavad Bosnias Euroopa noorte kiir- ja välkmale meistrivõistlused. Seejärel toimuvad järjest kuni sügiseni erinevad rahvusvahelised tiitlivõistlused, kus meie noored võistlema hakkavad.

Eesti erineva vanuseastme noorte meistritiitli võitsid: U-8 - Rihard AGA ja Anastassia SINITSÕNA (mõlemad SK Maletäht); U-10 - Kirill CHUKAVIN ja Grete OLDE; U-12 - K. CHUKAVIN ja Margareth OLDE (kõik T.Truusi MKK); U-14- Ilja Siroš (Sillamäe SK Kalev) ja Mai NARVA (SK Reval-Sport); U-16 - Ottomar LADVA ja Anna SAGADIJEVA; U-18 - O. Ladva (kõik T.Truusi MKK) ja Katrina KORBAN (SK Maletäht).

14.-19. juulil toimuvad Bosnia ja Hertsegoviinas Euroopa noorte kiir- ja välkmale MV-d, kus kõrgete kohtade eest võistlevad Mark Lapidus (U-18), Triin Narva (U-18), O. Ladva (U-16), Georg Abozenko (U-16), Henrik Haavamäe (U-14), Georg Nero (U-14), M. Narva (U-14), Rene Lumiste (U-14) ja K. Chukavin (U-10).

31. juulist kuni 9. augustini Austrias toimuvatel Euroopa Liidu noorte MV-l esindavad Eestit G. Nero, H. Haavamäe, Jekaterina Tkachenko (U-10), K. Chukavin ja R. Aga (U-8).

1.-16. augustil toimuvatel juunioride maailmameistrivõistlustel osalevad M. Lapidus, T. Narva ja O. Ladva.

16. augustil algavad Prahas Euroopa noorte MV-d ning seal esindavad Eestit Ilja Gabovitš (U-18), Marti Medar (U-16); I. Siroš, Erwin Liebert ja A. Sagadijeva (U-14); Andrei Skladtšikov ja M. Olde (U-12); Nikita Vaino, G. Olde ja Kristiina Liiv (U-10) ning Deniss Andrijaškin ja A. Sinitsõna (U-8).

7.-19. novembril Sloveenias toimuvatele noorte maailmameistrivõistlustele sõidavad M. Lapidus ja T. Narva (mõlemad U-18), O. Ladva ja K. Korban (U-16), G. Nero ja M. Narva (U-14), Aleksei Garanin (U-12), K. Chukavin ja Anna Korotkova (U-10), Georg Aleksander Pedoson ja Marta Pauline Sild (U-8).

Lisaks noorte rahvusvahelistele tiitlivõistlustele osalevad Mark Lapidus (valitsev Eesti meeste meister), Ottomar Ladva ja Triin Narva Eesti koondvõistkondade koosseisus Maleolümpial, mis toimub 27. augustist kuni 10. septembrini Türgis.

Edu kõigile noortele tiitlivõistlustel!