Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Lapsed vs lapsevanemad malematši seis on 433 : 356

Lastekaitsepäeval käivitunud projekt "Mängi lapsega partii malet" hakkab jõudma esimese verstapostini, sest lähiajal saab mängitud 1000 partiid. Septembri lõpu seisuga oli maleliidule saadetud 789 partii tulemust koos fotodega ning lapsed juhivad 433 : 356. Emade vastu on lapsed väga karmid ja juhivad tulemusega 176,5 : 98,5. Rõõmsam on seis isadel, kes hetkel veel juhivad tulemusega 180 :143. Kõige edukam laps on seni olnud Jakob Bergmann (Pärnumaa MK), kes on mänginud ema, isa ning kahe vanaema ja kahe vanaisaga!

Täpne matši ülevaade on aadressil: http://www.maleliit.ee/lapsegamalet

Septembri lõpp oli vahekokkuvõtete tegemise aeg ning selgunud on klubi, kes selleks ajaks korraldas enim matše. Ülekaalukalt osutus aktiivsemaks klubiks Spordiklubi Maletäht Narvast 119 korraldatud matšiga, kes saab auhinnaks arvuti. Palju õnne!

Koostöös toetajate ja eestvedajatega kestab projekt kuni 2012.aasta lõpuni ning meie järgmised olulisemad tähised on:
1) Üks iPad loositakse välja hetkel, kui matšis on mängitud täpselt 1000 partiid ning loosimine toimub kõigi osalejate vahel, kes on osalenud nende partiide mängimisel.
2) Teine iPad loositakse välja matši lõpu seisuga Tallinn`2013 rahv. noorteturniiril jaanuari alguses ja selles osalevad kõik, kes osalesid mängijatena matšis.
3) EML-i liikmesklubidele arvestatakse toetust matšide eest, mis on saadetud koos fotodega maleliidule enne 31.oktoobrit (Klubi, kelle liikmed on mänginud 10-20 matši, saab toetuseks 90 EURi ning klubi, kelle liikmed on mänginud 21-40 matši, saab toetuseks 150 EURi. Lisaks booonused edukamatele klubidele.).
4) Eesti Maleliit korraldab veel kaks suurt ühist jõukatsumist põlvkondade vahel, millest esimene toimub Narva Laste Loomemajas 22.oktoobril ja teine 27.oktoobril Paul Kerese Malemajas (loodetavasti loosime seal välja ka esimese IPadi).

Kuidas jõuab veel osaleda põlvkondade vahelises malematšis - võta välja malelaud ja mängi oma lapsega paar partiid malet. Tee sellest foto ning saada tulemus koos fotoga aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. . Arvestusse lähevad need kohtumised, kus vastamisi on lapsed ema, isa, vanaema või vanaisaga. Ja nii lihtne see ongi!

"Mängi lapsega partii malet" toetavad Hasartmängumaksu Nõukogu, Tallinna Spordi - ja Noorsooamet, AS Elke Auto, AS Kalev, AS Premia, Kultuurkapital.