Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Maletreenerite ja - kohtunike koolitus Kuremaal

ajakava

Eesti Maleliit korraldab 19.-21. oktoobril 2012.aastal maletreenerite - ja kohtunike erialase koolituse, mis viiakse läbi Kuremaal, Jõgeva maakonnas. Koolitus toimub Kuremaa Ujulas (http://www.kuremaaujula.ee), kus käesoleva aasta kevadel toimusid Eesti valdade talimängud.

Koolituse mahuks on 40 tundi ning koolituse läbinud inimesed saavad tunnistuse, mida on võimalik arvestada EOK maletreenerite kutse erialase koolitusena.

Koolituse maksumus EML-i liikmesklubide treeneritele, kes omavad kehtivat treenerikutset ja malekohtunike registris olevatele EML-i liikmesklubide inimestele on 62 EURi, mis sisaldab majutust (2-, 3- või 4-kohalises toas, pesemisvõimalusega koridoris), toitlustust (reede õhtusöök kuni pühapäeva lõunasöök), kohvipause, koolitusmaterjale ning sauna ja ujula kasutamist.

EML-i liikmesklubide treeneritele, kes omavad maletreeneri IV või V taset on koolituse maksumuseks 49 EURi. Kõigile ülejäänutele on koolituse maksumuseks 87 EURi.

Kui koolitusel osalejad soovivad elada kahestes tubades, kus on see WC ja pesemisvõimalus toas, siis lisandub koolituse hinnale 18 EURi (kohtade arv on piiratud).

Koolitusel osalemiseks palume registreeruda hiljemalt 17. oktoobriks (st. selleks kuupäevaks peab olema tasutud koolitusel osalemise tasu, mille kohta esitatakse soovi korral arve) EML-i e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..  Täpsustavad küsimused on oodatud mõistlikel kellaaegadel telefonil 5251623 (Hendrik Olde).