Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Eesti noortekoondise laager Saaremaal

treeninglaagri info | osalejad

Eesti Maleliit korraldab 25.-29. juunil Kuressaares käesoleva aasta Eesti noortekoondise suvelaagri. Noortekoondise laagrisse on registreerunud 40 last (nende hulgas 20 noormaletajat, kes võitsid 2014. aasta Eesti noorte MV-l tavamales vähemalt ühe medali). Eesti MV-te medalivõitjate laagris osalemise kulud kaetakse EML-i vahendite arvelt. Laagris töötavad treeneritena suurmeister Kaido Külaots, rahvusvaheline meister Monika Tsõganova (FIDE treener)  ja Rainer Raud (FIDE treener). Samad treenerid abistavad meie noori käesoleva aasta noorte rahvusvahelistel tiitlivõistlustel.

Noortekoondise laagris osalejatel on võimalus võistelda 45. Saaremaa karikaturniiril ja 35. Saaremaa noorteturniiril. 45. Saaremaa karikaturniiri esimese koha auhind on 250 eurot ning tulemused lähevad FIDE reitingu arvestusse. Võistluste ajal toimub samuti treeningtöö, sh. partiide analüüs ja partiideks ettevalmistumine.

Laagris osalejatel palume olla kohal Saaremaa Ühisgümnaasiumis 25. juunil hiljemalt kell 13.30 (seejärel toimub lõunasöök) ning kell 14.30 algavad võistlused. Täiendav info telefonil 5251623 (Hendrik Olde).

Koos saatjatega on laagris planeeritud kokku 50 kohta ning hetkel on võimalus laagris osalemiseks veel kahel noormaletajal (st. on kaks vaba kohta).