Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Maleklubi juhtide ja kohtunike koolitus!

Eesti Maleliit korraldab 3. märtsil algusega kell 12 Tallinnas, Paul Kerese Malemajas koolituse. Koolitus kestab 4 tundi ning koolitusel tutvustatakse uut EML-i kalenderplaani keskkonda, vaadatakse üle 2016. aastal Kuremaal toimunud malekohtunike litsentsieksami testid/tulemused ja tutvustatakse olulisemaid malereegleid.

Koolituse viib läbi IA Marek Kolk, kes on loonud veebipõhise kalenderplaani keskkonna, mis peaks lihtsustama kõikide võistluste korraldajate ja kohtunike tööd.

Uues veebikeskkonnas saavad iga klubi volitatud esindajad õiguse ise sisestada nende poolt korraldatavaid malevõistlusi koos võistlusjuhenditega EML-i kalendrisse. Seega osalevad kõik klubide juhid ja võistluste korraldajad aktiivselt kalenderplaani koostamisel. Samuti hakkab toimuma võistlustele registreerimine läbi veebipõhise vormi, mis on seotud reitingute tabeliga. See annab võimaluse jooksvalt jälgida turniiridele registreerimisi ning peale registreerimistähtaja lõppu saavad korraldajad ühe failiga kätte kõik osalejad, sh. vajalike reitingute, klubilise kuuluvuse, jne. andmetega.

Märtsist avaldatava online kalenderplaani link: http://www.maleliit.ee/kalender/ Eesmärk on üle minna veebipõhisele kalenderplaanile, sh. võistlustele registreerimisele 2017.a II poolaastast.

Koolitusel saavad osaleda kõik soovijad, kuid vajalik on eelnev kirjalik registreerimine e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. hiljemalt 1.märtsiks. Koolitusel osalemise maksumuseks on 25€ inimese kohta. Iga EML-i liikmesklubi üks klubi esindusõigust omav inimene saab koolitusel osaleda tasuta.

Ootame ka teie ettepanekuid ja mõtteid uue veebipõhise kalenderplaani osas.