Eesti Maleliit
Facebook
Blogi
Kalender
Eesti reitingud
Medalid
Mõistatused
Reeglid
FIDE reitingud
chess-results.com
Featured

Noormaletajate ja treenerite psüühikatreeningu kursus

kursuse tutvustus pdf-failina | detailne kava

Tuletame meelde, et täna on viimane päev registreerumiseks noormaletajate ja treenerite psüühikatreeningu kursusele. Info kursuse kohta on leitav allpool ja pdf-failina ülal olevates linkides.

 

Eesti Maleliit korraldab 28. märtsist kuni 27. juunini 8 päeva kestva psüühikatreeningu kursuse. Kursus on mõeldud eelkõige meie noormaletajatele, kes mängivad edukalt Eesti meistrivõistlustel ning esindavad Eestit rahvusvahelistel tiitlivõistlustel ja nende treeneritele. Samas on kursusele oodatud vabade kohtade olemasolul ka kõik ülejäänud noormaletajad ning nende treenerid/juhendajad.

Kursus toimub eraldi noormaletajatele ja treeneritele. Treenerite loengud ja praktikumid (kokku 3 x 45 minutit) toimuvad teisipäeviti kell 12.00 – 14.45 ning noormaletajate loengud ja praktikumid toimuvad samadel päevadel kell 15.30 – 18.15. Kursused viiakse läbi Tallinnas, Paul Kerese Malemajas (Vene 29). Kursuse läbimine on arvestatav erialase täiendkoolitusena.

Kursuse detailne õppe- ja tegevus- ja ajakava on lisatud failina.

Koolituse maksumus, mis sisaldab ka koolitusmaterjale ning kohvipause:

Noormaletajad

- 2016. aasta tavamale Eesti meistrite koolituskulud katab 100% EML;

- 2016. aasta Eesti noorte tavamale MV-l 2.-3. koha võitnud noortele – 80 €;

- ülejäänud noortele  - 160 €;

Treenerid

- 2017. aasta Eesti noortekoondise treeneritele – 80 €;

- 5.-7. taseme maletreeneri kutset omavatele treeneritele – 160 €;

- teistele maletreeneri kutset omavatele treeneritele – 240 €;

- ülejäänud noortega tegelevatele juhendajatele – 320 €;

Noormaletajate ja treenerite psüühikatreeningu kursusele palume registreeruda EML-i e-posti aadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. hiljemalt 20. märtsiks. Lisainfo telefonil +3725251623 (Hendrik Olde)

Psüühikatreeningu kursuse viib läbi psühholoog, spordipsühholoogiline nõustaja Aave Hannus.

Aave on töötanud viimased 17 aastat spordipsühholoogilise nõustajana ja koolitajana ning sama kaua olnud Tartu Ülikooli spordipsühholoogia õppejõud. Soorituspsühholoogias on tema põhilisteks huvideks tähelepanu ja keskendumine, aga ka motivatsioon ning harjumuste kujunemine. Praktilises töös sportlaste, treenerite, aga ka muusikute ja teiste sooritusvaldkondade esindajatega kasutab ta tõenduspõhiseid psüühikatreeningu meetodeid. Aave on Eesti Psühholoogide Liidu, Euroopa Spordipsühholoogia Föderatsiooni ja veel mitme erialaorganisatsiooni liige.

Koduleht: www.peatreener.org.